Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dierenartsen:

Drs. Marieke Oosterman

 

foto website receptie

In 2005 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht met als afstudeerrichting gezelschapsdieren.

Na een aantal jaar als dierenarts gewerkt te hebben, in zowel Engeland als Nederland, mocht ik de praktijk overnemen van Simon Kleinjan. Ik vind het geweldig om Dierenkliniek Biltstraat voort te mogen zetten.

Als klein meisje stond ik al naast mijn vader tijdens het spreekuur. Ik wist dan ook al van jongs af aan dat ik dierenarts wilde worden.

Ik heb een brede interesse qua dierengeneeskunde van de gezelschapsdieren. Dat maakt het vak ook zo leuk en uitdagend. De zorg voor dieren, met alle mogelijkheden die we tegenwoordig hebben, vind ik het belangrijkste als dierenarts.

De afgelopen jaren heb ik me met name toegelegd op de interne problemen, operaties en de echografie. Ik hoop dan ook op korte termijn weer zelf echo's te gaan maken, maar ditmaal in Dierenkliniek Biltstraat te Utrecht.

De stad waar ik al jaren woon met mijn man, 3 kinderen, 2 katten en Drusilla ( ook wel de praktijk hond).

 

Drs. Veronique Snoek

 

 Veronique

In juni 2017 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit Utrecht.
Sindsdien heb ik waarnemingen gedaan in Amsterdam en Delft en werk ik nu al ruim een half jaar in Hilversum. Toen Marieke mij vroeg of ik mijn baan in Hilversum zou willen combineren met een baan in deze mooie kliniek in Utrecht, de stad waar ik al 8 jaar met plezier woon, hoefde ik daar niet lang over na te denken! En ben ik hier vanaf juli 2018 op de dinsdagavond en de woensdagmiddag.
Vanaf februari 2019 dinsdag- en donderdagavond.

Ik ben opgegroeid met verschillende huisdieren, waaronder een konijn, een kat, een eigenwijze Heidewachtel en zelfs wandelende takken... Op het moment heb ik helaas geen huisdieren, maar de dieren die ik dagelijks in de praktijk zie maken veel goed! In mijn vrije tijd hou ik er van om lekker te kokkerellen en doe ik aan wielrennen en yoga.

Mijn interessegebied in de diergeneeskunde is nog heel breed, ik zou me in de toekomst graag verder verdiepen in o.a. interne geneeskunde, chirurgie en echografie.

Ik kijk er naar uit u en uw huisdier te ontmoeten in deze kliniek!

 

 
Dierenartsassistentes Paraveterinair:

Leonie Smit ( hoofdassistente)

 

leonie 1

Leonie heeft in 2012 en 2013 bij ons stage gelopen voor haar opleiding paraveterinair aan het WellantCollege te Houten. Na haar stage is ze op de maandag & dinsdag avond en donderdag komen werken. In juli 2014 heeft ze haar opleiding afgerond en is ze hier fulltime komen werken.

Sinds februari 2016 volgt Leonie de opleiding om kynologisch gedragstherapeute te worden. Inmiddels heeft ze daarvoor de volgende cursussen succesvol afgerond: Ethologie hond(2016), kynologisch instructeur(2016), Beleiding probleemgedrag hond (2017) en Gevorderd kynologisch instructeur(2018).

En volgt op dit moment de cursus "Oplossen probleemgedrag in de praktijk".

Van jongs af aan is ze bezig met dieren en heeft daarom ook haar hobby gevonden op een kinderboerderij waar ze vrijwilligerswerk doet.
Ook heeft ze een leasepaard, Tinker Ruby en 2 shetlanders Robje en Kas.

Ze heeft thuis 2 konijnen, Saartje & Sammie en een rode kater Balou.
Wildlife heeft ook haar interesse en haar droom is om ooit in Afrika mee te mogen lopen met een dierenarts.

 

Sharon Hendriks

 

Sharon

 

Sharon heeft de vierjarige opleiding op het Groenhorst College te Barneveld gevolgd. In juli 2016 heeft zij haar diploma paraveterinair behaald. Zij werkt sinds augustus 2016 bij ons in de kliniek.

Sharon zal zich gaan bezig houden met het Huisdieren ZorgPlan. 

Vanaf jongs af aan wist ze dat ze wat met dieren wilde gaan doen en toen zij op de informatieavond van het Groenhorst College was geweest, was de keuze snel gemaakt.

Ze heeft drie katten, Maine Coons Guus en Fay en Europese korthaar Florijn en dwergkonijntje Puck.

In haar vrije tijd maakt Sharon wat moois van mozaïeksteentjes en in de winter gaat ze graag op wintersport met vrienden. Haar interesses zijn reizen en geschiedenis.

Ik hoop u snel te ontmoeten in de praktijk.

 

Praktijkhond:

Drusilla

 

Drusilla

 

 

Diergeneeskunde studenten / Stagiaires:
Tevens kunt u regelmatig andere gezichten zien binnen onze praktijk aangezien wij graag,
voor zover mogelijk, bijdragen aan de opleiding van diergeneeskunde studenten en stagiaires.